Hva kan du få hjelp til?

Du kan få hjelp til å håndtere og bearbeide følelser som for eksempel frykt, forvirring, tvil, sinne og sorg. Har du fysiske plager som du ikke finner ut hva kommer av, og etter grundig legesjekk ikke får påvist at noe ikke er som det skal, kan healing hjelpe kroppen til å gjenopprette balansen. Energiarbeid og healing kan bidra til sterk avspenning og ro, men kan også gi deg mer energi, avhengig av hva kroppen og sinnet ditt trenger. Gjennom healing, avspenning og refleksjon kan du oppleve at du finner ut av hva du må gjøre for å føle deg bedre eller endre på det du syns er vanskelig. Noen finner ut at de bør endre kosthold, begynne å trene, trene mindre, velge bort noe, og vende blikket innover og leve mer i trå med sine indre verdier. Å være medskapende i livet ditt, er viktig for å skape varig forandring.    

Hva kan en time inneholde?

Vi starter timen med et kort intervju og du forteller meg hvordan du har det, og hva du trenger hjelp til. Behandlingen foregår på benk eller stol. Som regel fører vi en samtale under healingen og på den måten skapes en våken tilnærming som gjør at du kan oppleve at du er medskapende i prosessen. Det er ikke jeg som fikser deg, du er en medfikser! Vi kan også jobbe i stillhet, dersom dette er ønskelig.

Hva er en Energiarbeider og Faghealer?

En Energiarbeider og Faghealer er en behandler som jobber i energifeltene, med punkter, energibaner og chakra, rundt og på kropp. Klienten ligger på benk med pledd over seg, eller sitter på en stol. Jeg benytter ikke «reading» eller autoritære metoder hvor jeg forteller deg hvilke valg du bør ta, eller metoder som skaper et avhengighetsforhold til meg som behandler. Faghealingen har som mål å styrke deg som klient, gi selvbekreftelse, der du blir mer og mer deg selv og fremmer opplevelsen av å stå ved roret i eget liv.   

Hvem går til en Energiarbeider og Faghealer?

For deg som ønsker vekst, og støtte i en selvutviklingsprosess også på et energiplan. Kanskje trenger du en pause fra hverdagen, hvor du kan ha litt tid for deg selv, nyte roen og fordøye det som skjer på innsiden. Hvis du ønsker kan jeg lære deg energiøvelser og avspenningsteknikker til hjemmebruk. Du kan være ung, voksen eller godt voksen. 

Hva er forskjellen på en Faghealer og en Healer?

Ordet faghealer er i praksis det samme som en healer, men en faghealer har en faglig utdannelse og en etisk grunnkompetanse i tillegg. 

Som faghealer praktiserer jeg de metodene jeg har lært og øvd mye på i utdannelsen. Kunnskap basert på egenutvikling, forståelse av egne evner, østens filosofi og filosofi om energi og energifelt. Teori om healing fra ulike tradisjoner, forskning og erfaringsbasert læring, samt grunnleggende anatomi og fysiologi har også vært en stor del av utdannelsen til å bli faghealer. Vi er alle healere i større eller mindre grad og faghealing løfter denne evnen til et faglig nivå gjennom en utdannelse. Som faghealer forholder jeg meg til lover, regler og har kurs i etikk og klientbehandling.
Jeg jobber ut fra et ikke-religiøst perspektiv, respekterer ditt ståsted og ditt livssyn og tar utgangspunkt i dette under behandlingen. 

Healing er helsefremmende behandling

Healing betyr å gjøre hel. Det er å skape en bedre samklang mellom kropp, sinn, den man dypest sett ER (SELV) og ånd. Under healing styrkes det fysiske og psykiske på et energiplan. Alt energiarbeid er gjort i den hensikt at man skal styrke den enkelte og virke helsefremmende. Det er ofte lettere å forebygge og lindre enn å kurere noe som har pågått en stund. Healing er alltid et tillegg til annen behandling som du allerede er i, eller søker underveis. Dette er ikke i stedet for behandlinger i det offentlige helsevesen. Dette er helsefremmende behandling innenfor en etisk ramme, som ikke erstatter vanlig lege eller det offentlige helsevesen.

Hva gjør en Energiarbeider og Faghealer?

– Hjelper deg å forstå og håndtere de ulike delene av din selvutviklingsprosess.
– Kan lede og lære bort meditasjon og selvhealingsøvelser.
– Bruker indre og ytre sanser i samtale/samarbeid med deg som klient.
– Jobber i energifeltet, rundt og på kropp.
– Styrker det fysiske på et energiplan. (Komplementært til annen behandling)
– Tilbyr Bachs blomstermedisin
– Tilbyr eteriske oljer fra doTerra.
– Tilbyr metoden Familieplassering
– Tilbyr Metamorfose
– Bruker Reikisymboler i healingen.
– Tilbyr Organhealing.
– Hjelp til drømmetolkning hvor du selv finner innhold og mening.
– Jobber med affirmasjoner.
– Instruerer energiøvelser til hjemmebruk.
– Støtter og inngår i en synergi med andre fysiske eller psykiske behandlinger og prosesser.
– Har gjennomgått en etisk grunnutdannelse «Etikk og Klientbehandling».
– Respekterer ditt ståsted og ditt livssyn og tar utgangspunkt i dette.
– Behandler klienter med respekt og vet de etiske grensene. Vet at det er du som er senter i din egen helbredelse.
– Sender videre til andre behandlere innen mitt tverrfaglige nettverk.
– Med en medisinsk grunnkompetanse kan jeg kommunisere med offentlig helsepersonell.
– Har taushetsplikt.

NB: Healing kan ikke erstatte anbefalt behandling hos lege eller psykolog, bruk av psykofarma eller psykiatriske behandling. Mange mennesker erfarer imidlertid at det kan være en styrke og supplere med behandlinger hos en healer parallelt med annen medisinsk behandling.


Bestill time

For- og etternavn